Betsafe Esports vedonlyönti

Rating: 4.7/5
7x Kierrätys
Lunasta Bonus
100% bonus €100 asti
Betsafe arvostelu
Perustettu 2006
suomen kieli Kyllä
Tuki Live-chat, Sähköposti
E-Sport peli CSGO, Dota
Minimikerroin 1.80

Esports-vedonlyönti Betsafella on loistava vaihtoehto, sillä Betsafe on hyvin tunnettu vedonlyöntisivusto, josta löytyy runsaasti erilaisia vedonlyöntikohteita. Esport-vedonlyöntiä se tarjoaa lähinnä DOTA 2 -peliin, mutta tähän on varmasti tulossa muutos ajan myötä. Koska kiinnostus esport-vedonlyöntiä kohtaan vain kasvaa, uskomme myös pelien määrän sivustolla kasvavan. Tällä hetkellä tarjolla on DOTA 2 -pelin lisäksi muutama muu peli, esimerkiksi CSGO.

Betsafe on ollut toiminnassa vuodesta 2002 lähtien. Tämä tekee siitä myös hyvin kokeneen vedonlyöntipaikan nykymaailmassa, jossa uusia vedonlyöntisivustoja putkahtelee esiin tuon tuosta. Myös esport-vedonlyönnin Betsafe aloitti melko varhain, mikä ei toisaalta ole yllättävää otettaessa huomioon sivuston laaja vedonlyöntikohteiden valikoima.

Betsafe aloitti toimintansa Skandinaviassa, mutta siitä on tullut sittemmin merkittävä toimija myös muualla Euroopassa. Tällä hetkellä jokainen Betsafeen liittyvä uusi eurooppalainen pelaaja saa loistavat tervetuliaisbonukset. Betsafella on myös erilaisia maakohtaisia asiakastuki- ja maksujärjestelmiä, jotka on räätälöity erityisesti kuhunkin maahan sopiviksi.

Siirry Betsafe