Betsson esport-vedonlyöntiarvostelu

Rating: 4.9/5
3x Kierrätys
Lunasta Bonus
100% bonus €100 asti
Betsson arvostelu
Perustettu 2001
suomen kieli Kyllä
Tuki Live-chat, Sähköposti
E-Sport peli CSGO, Dota, League of Legends, Starcraft 2
Minimikerroin 1,50

Betssonin vedonlyöntisivusto näyttää hyvältä esport-vedonlyöjien silmin katsottuna. Sivustolla on kilpailukykyiset kertoimet ja uusien pelaajien tervetuliaisbonukset ovat nekin varsin mukavat. Betssonilla on myös takanaan pitkä kokemus nettivedonlyöntipalvelujen tarjoajana. Täällä voi harrastaa esport-vedonlyöntiä muun muassa Starcraft- ja CSGO- pelien merkeissä. Esport-vedonlyöntipelien määrä Betssonilla kasvaa koko ajan.

Betssonilla pelattavat esport-vedonlyöntipelit

– Starcraft
– CSGO
– DOTA
– League of Legends

Kuinka pelata esport-vedonlyöntiä Betssonilla

Betssonilla voi pelata vedonlyöntipelejä kahdella eri tavalla:

  1.   Suoraan sivustolla pelaamalla
  2.   Lataamalla Betsson-sovelluksen puhelimeen tai tablettiin

Betsson ei ole ensimmäinen vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa näitä vaihtoehtoisia pelitapoja, mutta tämä palvelee loistavasti pelaajien tarpeita. Betssonin muun muassa esport-vedonlyöntiin luoma mobiilisovellus tekee vedonlyönnistä entistä helpompaa ja nautinnollisempaa.

Mikäli kuitenkin olet enemmän vanhan koulukunnan vedonlyöjä, onnistuu pelaaminen loistavasti myös suoraan sivustolla. Kaikki mitä pelaajan tarvitsee tehdä, on kirjautua pelaajatililleen ja hakeutua kertoimet-valikkoon. Kyseisestä valikosta löytyvä tulevat esport-pelit, joista voi lyödä vetoa.

Betssonista yleisesti

Betssonilta löydät kaiken vedonlyöntiin, kasinopeleihin, pokeriin ja bingoon saman katon alta. Tarjolla on valtava määrä erilaisia pelejä, ja Betsson myös palkitsee uskolliset pelaajat säännöllisesti erilaisin bonuksin. Sivusto toimii moitteettomasti niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin pelatessa.

Maksuvaihtoehdot

Pelaajilla on useita eri vaihtoehtoja, mitä tulee talletusten tekemiseen ja voittojen lunastukseen. Suosituimpia maksutapoja ovat pankkisiirto, Trustly, VISA, MasterCard, Skrill ja Neteller. Lisää maksuvaihtoehtoja löytyy Betssonin sivustolta.

Asiakaspalvelu

Kun aloittaa pelaamisen uudella pelisivustolla, kysyttävää löytyy melkein aina. Pelaajien onneksi Betssonin asiakastuki palvelee 24/7. Live-asiakaspalvelusta apua saa yleensä 30 sekunnin kuluessa ja sähköpostitse 30–60 minuutin sisään. Puhelimitse asiakaspalvelun tavoittaa useimmiten 2 minuutin kuluessa tai nopeammin.

Siirry Betsson