Mobilebet esport-arvostelu

Rating: 4.3/5
10x Kierrätys
Lunasta Bonus
100% bonus €300 asti
Mobilebet arvostelu
Perustettu 2014
suomen kieli Kyllä
Tuki Live-chat, Sähköposti
E-Sport peli CSGO, Dota
Minimikerroin 1.80

Mobilebet esport-arvostelu

Vaikka Mobilebet ei ole ollut toiminnassa yhtä kauan kuin muutkin tällä sivustolla listaamamme vedonlyöntisivustot, kannattaa senkin tarjontaan myös tutustua. Vedonlyöjille Mobilebet tarjoaa silloin tällöin ekstrabonuksia vedonlyönnin yhteydessä. Sivusto tarjoaa myös mukavat tervetuliaisbonukset uusille pelaajille.

Mobilebet esport-vedonlyöntipelit
DOTA
Counterstrike

Kuinka pelata esport-vedonlyöntiä Mobilebetillä

Rahavedonlyöntiä pelatakseen pelaajalla tulee olla ensinnäkin pelitili Mobilebetillä. Rekisteröityminen on yksinkertaista, ja tämän jälkeen tarvitsee vain tehdä talletus. Tietoa eri talletus- ja voitonlunastusvaihtoehdoista saat alla. Talletuksen tehtyään pelaaja voikin siirtyä kertoimet-valikkoon ja etsiä vedonlyöntikohteiden joukosta esport-pelit. Esport-pelivalikoima vaihtelee kausittain.

Mobilebet on nimensä mukaisesti loistava vaihtoehto myös pelaajille, jotka harrastavat vedonlyöntiä mieluummin puhelimella tai tabletilla kuin tietokoneella. Vedonlyönti Mobilebetillä on myös verrattain vaivatonta.

Mobilebetistä yleisesti

Perustamisvuodestaan 2014 lähtien Mobilebet on kasvattanut suosiotaan vedonlyöjien keskuudessa. Kertoimet ovat verrattain hyviä muihin vedonlyöntisivustoihin verrattuna, ja Mobilebet tarjoaa myös bonusohjelmia uskollisimmille pelaajilleen. Koska jokainen pelaaja haluaa päästä pelaamaan parhailla mahdollisimmilla kertoimilla, kannattaa Mobilebetin tarjontaan tutustua ehdottomasti vedonlyöntipaikkaa valitessaan.

Hyvien vedonlyöntimahdollisuuksien lisäksi Mobilebet tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden pelata netti- ja live casinolla.

Maksuvaihtoehdot

Talletuksen tekeminen Mobilebetillä vie vain minuutin tai pari riippuen siitä, mitä maksutapaa käyttää. Suosituimpia maksuvaihtoehtoja ovat VISA, MasterCard, pankkisiirto, Skrill ja Moneybookers.

Asiakaspalvelu

Mobilebetin asiakaspalveluun voi olla yhteydessä kolmella eri tavalla. Live-chat on käytettävissä tiettyinä vuorokaudenaikoina ja lisäksi asiakastukeen saa yhteyden sähköpostitse ja kirjeitse. Suosittelemme live-chatin käyttöä, mutta kukin valitsee itselleen sopivimman vaihtoehdon. Live-chatin ollessa poissa käytöstä, olemme yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse.

Siirry Mobilebet