Redbet Esports-vedonlyönti

Rating: 4/5
11x Kierrätys
Lunasta Bonus
100% bonus €100 asti
Redbet arvostelu
Perustettu 2002
suomen kieli Kyllä
Tuki Live-chat, Sähköposti
E-Sport peli Dota, League of Legends, Starcraft 2
Minimikerroin 1.50

Mikäli etsit esport-vedonlyöntiä tarjoavia sivustoja, kannattaa tutustua Redbetiin. Sivustolla voi lyödä vetoa muun muassa Starcraftista, DOTAsta ja League of Legendsista. Vaikka esport-vedonlyönti on Redbetillä suhteellisen uutta, on pelivalikoima siihen nähden melko hyvä etenkin suurempien turnausten kuten Dreamhackin aikaan.

Redbetin esport-vedonlyöntipelit

Kuinka pelata esport-vedonlyöntiä Redbetillä

Voidakseen lyödä vetoa Redbetillä tulee luoda käyttäjätili. Mikäli mielii harrastaa sportsbookissa oikean rahan vedonlyöntiä, tulee tillille tehdä myös talletus. Esport-vedonlyöntikohteet löytyvät kertoimet-kohdasta.

Pelaajien onneksi Redbetillä voi pelata niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin (älypuhelimet ja tabletit). Vedonlyönti Redbetillä on siis helppoa missä tahansa, sillä kaikki mitä tarvitaan, on nettiyhteydessä oleva laite ja selain.

Esport-vedonlyönnin kertoimet Redbetillä ovat verrattain hyvät. Kannattaa kuitenkin kirjautua myös muille vedonlyöntisivustoille, jotta pystyy valitsemaan aina kulloisenkin hetken parhaat kertoimet. Netissä muut vedonvälittäjät ovat vain muutaman klikkauksen päässä.

Muuta sivustosta

Redbet on ollut mukana vedonlyöntimarkkinoilla jo vuosituhannen alusta lähtien. Se keskittyi alun alkaen lähinnä vedonlyöntiin ja pokeriin. Suurin pelaajamäärä Redbetillä on Skandinaviasta, mutta siitä on vuosien saatossa tullut suosittu myös muissa Euroopan maissa. Vedonlyönnin ja pokerin lisäksi Redbetillä voi pelata myös kasinopelejä.

Maksuvaihtoehdot

Koska Redbet on kansainvälinen vedonlyöntisivusto, se tukee useimpia eri maksuvaihtoehtoja. Suosituimpiin maksutapoihin kuuluvat muun muassa Trustly, Skrill, Neteller, VISA ja MasterCard. Lisää tietoa rahaliikenteestä saa Redbetin sivuilta.

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on ongelmia Redbetin esport-vedonlyönnin kanssa, ei hätää. Redbetin asiakaspalveluun voi olla yhteydessä monella eri tapaa kuten puhelimitse, sähköpostitse, live chatin kautta -tai jopa kirjeitse. Valitettavasti asiakaspalvelu ei ole tavoitettavissa optimaalisesti 24/7, mutta kuitenkin moitteettomasti päivittäin klo 09.00-01.00 (CET)

Siirry Redbet