Unibet Esports vedonlyönti

Rating: 4.5/5
5x Kierrätys
Lunasta Bonus
100% bonus €100 asti
Unibet arvostelu
Perustettu 1997
suomen kieli Kyllä
E-Sport peli CSGO, Dota, League of Legends, Starcraft 2
Minimikerroin 1.40

Unibet Esports vedonlyönti

Unibetillä on tarjolla mukava valikoima pelejä esport-vedonlyönnissä. Valikoimaan kuuluvat muun muassa Starcraft 2- ja League of Legends- pelit. Sivusto sopii käytettäväksi niin tietokoneen ääressä oleville pelaajille kuin matkapuhelimella tai tabletillakin vedonlyöntiä harrastaville. Sivusto on helppokäyttöinen, ja Unibet kannattaakin huomioida vertailtaessa esport-kertoimia eri vedonlyöntisivustojen välillä.

Saatavilla olevat esport-vedonlyöntipelit

Kuinka pelata esport-vedonlyöntiä Unibetillä

Ensimmäiseksi, mikäli haluaa lyödä vetoa rahasta Unibetillä, tulee luoda pelaajatili. Tämän jälkeen on mahdollisuus tehdä talletuksia ja sen myötä ansaita myös talletusbonuksia. Saatavilla olevat esport- pelit löytyvät kerroinvalikosta kohdasta ”esport”.

Valitse ensin tiimi tai pelaaja, jonka puolesta haluat lyödä vetoa, ja laita sitten veto vetämään. Mikäli lyöt vetoa esimerkiksi 10 eurolla ja kerroin on 2.50, saat voittaessasi 25€ eli 15€ voittoa.

Muuta sivustosta

Unibet on vedonlyöntiyritys, joka on toiminut netissä jo vuodesta 1997. Esport-pelien lisäksi Unibetillä on valtava valikoima muita vedonlyöntikohteita, ainutlaatuinen pokeriohjelmisto ja palkittu kasino.

Urheiluvedonlyöntisivusto on tunnettu anteliaista tarjouksistaan kuten säännöllisistä bonuksistaan ja ilmaislahjoistaan pelaajille.

Maksuvaihtoehdot

Unibet tukee lukuisia eri maksuvaihtoehtoja, joihin kuuluvat muun muassa VISA, MasterCard, Trustly, Skrill ja Neteller. Tarjolla on myös muita vaihtoehtoja, mutta nämä ovat käytetyimpiä.

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää Unibetin esport-vedonlyönnistä, Unibetin asiakaspalvelutiimi on tavoitettavissa niin puhelimitse, sähköpostitse kuin live-chatinkin kautta. Asiakaspalvelu on hyvin ystävällistä ja avuliasta.

Siirry Unibet