Esport-striimit

Esport-striimit

Tärkeä osa esport-vedonlyöntiä on pelin seuraaminen striimina. Juuri esport-striimit mahdollistavat sen, että pelaaja pääsee nauttimaan pelistä, josta on lyönyt vetoa. Lisäksi esport-striimit mahdollistavat pelaajien ja otteluiden analysoimisen. Tällä hetkellä live-vedonlyönti esporteissa ei ole mahdollista, mutta sekin mahdollistunee lähitulevaisuudessa. Tällöin laadukas ja kiinteä striimaus-sivusto on entistä tärkeämmässä roolissa.

Nykyään on jo olemassa useita hyviä esport-striimi -vaihtoehtoja, joista yksi parhaista ja suosituimmista lienee Twitch-sivusto. Twitch tarjoaa sekä laadukkaat striimit että laajan valikoiman eri pelejä.

[bonustable num=6 orderby=’_as_rating’ version=’1′ ]

Esport striimien laatu

TWITCHEsport striimeissa kuvan laatu on luonnollisesti hyvin tärkeä ominaisuus. Niin Twitchillä kuin monilla muillakin sivustoilla tämä on helposti säädeltävissä oman nettiyhteyden nopeuteen sopivaksi. Korkealaatuisempi striimi vaatii nopeamman internetyhteyden, joten joissakin tapauksissa huonompilaatuinen striimi on suositeltavampi vaihtoehto viiveen/pätkimisen ehkäisemiseksi. Juuri tämän vuoksi on tärkeää tarkistaa, mahdollistaako striimaus-sivusto kuvan laadun säätämisen.

Pelitarjonta

Twitchin esport-striimien valikoima on erittäin laaja. Voit löytää sieltä melkeinpä mitä tahansa. Suurten tapahtumien aikaan yhdestä turnauksesta voi löytää useampia striimejä, jolloin voi katsoa useampaa kuin yhtä matsia kerralla.

Tässä listaa joistakin peleistä, joita voi seurata streamina Twitch-sivustolla:

Leave a Reply

Scroll to Top