Heroes of the Storm -vedonlyönti

Heroes of the Storm -vedonlyönti

Tämä artikkeli käsittelee vedonlyöntiä pelissä Heroes of the Storm. Peliä kutsutaan monesti myös kirjainlyhennelmällä HOTS. Peli julkaistiin vuonna 2015, joten uusimpia sivustollamme mainittuja pelejä. HOTS -vedonlyöntiä tarjoavia vedonvälittäjiä on kohtalaisen vaikea löytää pelin uutuuden takia. Alla olevasta listasta löydät vedonvälittäjät, jotka tarjoavat vetokohteita HOTS:iin.

[bonustable num=3 orderby=’_as_roomname’ version=’1′ ]

Heroes of the Storm on Blizzardin kehittämä peli. Siitä on tullut erittäin suosittu pelaajien keskuudessa lyhyen ajan sisään, eikä menestykselle näytä tulevan loppua. Tulevaisuuden näkymät ovatkin erittäin suotuisat sille, että HOTS-vedonlyönnistä tulee myös suosittua jossain vaiheessa.

HeroesofthestormKoska Heros of the Storm on suhteellisen tuore tapaus esports-skenessä, vedonvälittäjät saattavat olla hieman vastahakoisia kerrointen laatimisen suhteen. Syynä tälle on pelaajista ja matseista saatavan tiedon vähäisyys. Tällöin myös oikeanlaisten kerrointen asettaminen matseille on hankalaa. Toisaalta tämä tarjoaa myös joitain erinomaisia tilaisuuksia vedonlyöjille, jotka haluavat lyödä vetoa näistä peleistä.

Ajan kuluessa, kun niin vedonlyöjät kuin vedonlyöntitoimistotkin tottuvat pelin dynamiikkaan, sitä tullaan varmasti tarjoamaan useammillakin vedonlyöntisivustoilla.

Leave a Reply

Scroll to Top