CSGO-vedonlyönti

CSGO-vedonlyönti

Tässä artikkelissa on suosituksia kaikille jotka haluavat lyödä vetoa CSGO:ssa, joka on lyhenne pelin koko nimestä Counter Srike Gobal Offensive. Vetokohteita CSGO:hon ei löydy aivan joka vedonvälittäjältä, mutta kaikki alta löytyvän listan vedonvälittäjät tarjoavat vetokohteita CSGO:ssa. Esports-vedonlyönnissä CSGO on oikeastaan yksi suosituimmista pelikohteista, joten siitä on moneen muuhun peliin verrattuna helpompi löytää vetokohteita.

Counter Strike julkaistiin vuonna 1999 ja siitä tuli saman tien todella iso menestys. Tuohon aikaan Counterstrike ja DOOM kilpailivat suosituimman FPS-pelin (First person Shooter) tittelistä.

Counter Srike Gobal Offensive julkaistiin vuonna 2012 ja tähän asti peli on kerännyt valtavaa suosiota. Koska CSGO on myös pelinä viihdyttävää seurattavaa, ovat vedonlyöntimarkkinat sen ympärillä kasvaneet. CSGO-vedonlyönti on suosittua luonnollisesti myös sen takia, että se on yksi tunnetuimmista esports-peleistä.

csgoYleensä pelin lähtöasetelma on terrorist-joukkue vastaan counter-terrorist-joukkue. Toisella tiimillä on tavoitteenaan asentaa pommi ja toisen tiimin tavoite vastaavasti on pysäyttää heidän. Molemmilla tiimeillä voi olla eri määrä pelaajia mutta lähes aina matseissa pelataan tasavahvoilla joukkueilla pelaajamäärän suhteen.

Lyödessäsi vetoa CSGO:ssa tavallisimmat pelikohteet ovat turnauksen voittaja tai tietyn yksittäisen matsin voittaja. Pelikohteissa on tietysti saatavilla paljon eri joukkueita ja matseja. Osa kuuluisista tiimeistä on listattuna alla.

Kuuluisia CSGO joukkueita valittavaksi pelikohteisiin:

  • FNATIC
  • EnVyUs
  • Ninjas in Pyjamas
  • Team Dignitas
  • Flipsid3

Suurinten CSGO turnausten aikana löytyy eniten mahdollisuuksia vedonlyönnille. Niitä ei kuitenkaan järjestetä viikoittain, joten voi olla hyvä idea pitää kirjaa tulossa olevista suurista tapahtumista.

Suuria CSGO turnauksia valittavaksi pelikohteisiin

  • CS:GO Champions League
  • StarLadder Starseries
  • ESL ESEA Pro League
  • Fragbite Master CS:GO

CSGO vedonlyöntistrategia

Kun lyöt vetoa CSGO:ssa, kaikkien joukkueiden kokoonpanoista ja viimeaikaisista suorituksista tulisi seurata uusimmat päivitykset. Joskus uudet joukkueet ovat aliarvostettuja, jolloin vedonlyönnin kannalta nämä joukkueet tulisi löytää eikä se ole aina kovin helppoa. Kun etsit otollisia pelikohteita, saat hyödyllistä informaatiota katsomalla ahkerasti pienempiä CSGO turnauksia eri striimauspalveluista, jotta osaat poimia joukosta aliarvostettuja joukkueita vetokohteiksi isojen turnausten aikana.

Suurimmat matsit, jotka ovat yleensä hauskimpia vetokohteita, eivät yleensä tarjoa kilpailukykyisiä kertoimia vedonlyöjälle. Koska kerrointenlaskijat tuntevat parhaat tiimit erittäin hyvin pitäisi otollisten kerrointen löytäminen olla helpompaa vähemmän suosituissa matseissa.

Joukkueiden viimeaikaista suorituskuntoa ei voi painottaa CSGO-vedonlyönnissä liiaksi. Jopa parhailla joukkueilla voi tulla huonoja jaksoja, joiden aikana ne eivät suoriudu matseista kykynsä mukaan. Jos kiinnittää tarkkaan huomiota joukkueiden pelaamiseen, voi saada selville niiden viimeaikaisen suorituskunnon aikaisemmin kuin muut.

Kun peliin tulee uusi kartta tai iso päivitys on matseissa aina tilaa yllätyksille. Tämä tarkoittaa sitä, että jotkin huippujoukkueita huonommat joukkueet voivat yllättää ja altavastaajien veikkaaminen voi hyödyttää.

Leave a Reply

Scroll to Top