DOTA 2 -vedonlyönti

DOTA 2 -vedonlyönti

Jos olet aikeissa lyödä vetoa DOTA 2 -pelistä, meillä saattaa olla joitakin hyödyllisiä vinkkejä jaettavana. Alla näet listattuna muutaman vedonlyöntisivuston, joilla voi harrastaa esport-vedonlyöntiä etenkin DOTA-pelistä. Jaamme myös jotain yleishyödyllisiä vinkkejä DOTA-vedonlyöntiin.

Näillä sivustoilla voi harrastaa DOTA 2-vedonlyöntiä:

[bonustable num=8 platform=’Dota’ version=’1′ ]

Vinkkejä DOTA-vedonlyöntiin

Kun puhutaan DOTA-vedonlyönnistä, yksi tärkeä yleissääntö on pitää silmällä ammattilaisia. Pysy kärryillä viimeisimmistä peleistä esimerkiksi Twitchissä ja Youtubessa (esim. ESL-kanava). Mitä enemmän tiedät ammattilaisista, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa DOTA-vedonlyönnissä. Kannattaa myös vertailla eri vedonlyöntipaikkojen kertoimia. Jokainen pelaaja halunnee pelata parhailla mahdollisilla kertoimilla, sillä pienistäkin eroista saattaa kertyä isoja summia. Vedonlyöntibonus saattaa kuitenkin joissakin tapauksissa korvata heikomman kertoimen, joten on vedonlyöjän oma valinta, kumman puoleen kallistuu.

Dota2Useimmiten DOTAssa lyödään vetoa voittavasta tiimistä. Kyseessä on joko tietty tiimi vastaan tietty tiimi -peli tai sitten vetoa voidaan lyödä koko turnauksen voittajatiimistä. Tästä pääsemmekin takaisin ensimmäiseen vinkkiin eli ammattilaispelaajien seuraamiseen. Mikäli tiedät, miten kyseisten joukkueiden pelaamat edelliset pelit ovat päättyneet verrattuna toisiinsa, saattaa tämä auttaa arvaamaan tulevan pelin lopputuloksen ja tekemään näin ollen onnistuneen vedon.

DOTA-vedonlyönti rahasta

On hyvä muistaa, että vedonlyönti on pitkällä aikavälillä pelattava peli. Älä pelaa enempää kuin sinulla on varaa hävitä, ja pidä kirjaa voitoistasi ja häviöistäsi pystyäksesi analysoimaan, onko DOTA-vedonlyönnin pelistrategiasi hyvä vai huono.

Suuret DOTA-turnaukset

World Cyber Arena WCA, DOTA Major Championships, The Summit

DOTA 2 -pelistä

DOTA 2 -peli julkaistiin vuonna 2013 (beta-versio vuonna 2011) ja sen on kehittänyt VALVE. Peli perustuu Warcraft 3:n peliin Defence of the Ancients (DotA). Peli on yksi Steamin pelatuimmista peleistä, ja sekä pelin pelaaminen että katsominen ovat suositumpia kuin koskaan.

Peli kuuluu MOBA-genreen (Multiplayer Online Battle Arena). Kaksi tiimiä, “Dire” ja “Radian” pelaavat vastakkain, ja päämääränä pelissä on tuhota toisen tiimin tukikohta.

Leave a Reply

Scroll to Top